Hvorfor taler I så meget om økonomi?

Forleden blev jeg spurgt om, hvorfor politikere altid taler så meget om penge. Spørgsmålet er rigtig godt, for i mine øjne er økonomi kun interessant, fordi det er dét robuste fundament som vi skal basere vores visioner på. Vel at mærke hvis de visioner vi har, skal kunne føres ud i livet. Kan man ikke betale for sine politiske visioner, reduceres politik til et spørgsmål om intentioner og løse tanker, der ikke kan gennemføres. Og hvad kan man som borger bruge det til? 

Venstres politiske linje er krystalklar. Der skal være råd til vores velfærd – også i fremtiden. Der skal være råd til fortsat at investere i bedre hospitaler og sundhed, kvalitet i børnepasningen med åbningstider, der passer til fleksible arbejdstider. Vores skoler skal være blandt de bedste i verden med flere undervisningstimer og med bøger og moderne teknologi frem for fotokopier og aflyste timer. Vores ældreomsorg skal være tryg og der skal være masser af muligheder for frit valg i en tryg alderdom. Der skal med andre ord være råd til varig dansk velfærd til både børn, unge og ældre.

Derfor er jeg optaget af økonomisk ansvarlighed og konkrete løsninger til Danmarks økonomiske udfordringer. For hvis man ikke kan betale for sine politiske visioner bliver Danmark et fattigere land. Indtil nu har S og SF ikke anvist en plan, der kan fremtidssikre din og min velfærd. Vi har kun set uansvarlige forslag fra venstrefløjen om øgede skatter og gældsætning – forslag der gør Danmark til et fattigere og mindre frit land.

Hvis din og min velfærd skal sikres fremover, så skal der være råd til den. Venstres politiske vision om varig velfærd kan føres ud i livet, for den kan betales.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s