Pressemeddelelse: C4 formand vil i byrådet for Venstre

Når Venstre senere på måneden holder opstillingsmøde til kommunalvalget vil en af de opstillede kandidater, som Venstres medlemmer skal indplacere på listen, være Thomas Elong. I en årrække har han været en aktiv formand for Hillerøds erhvervsorganisation, C4.

Jeg er overbevist om at Venstres politik er den helt rigtige for Danmark og for Hillerød og jeg glæder mig meget til at komme i gang med det politiske arbejde”, udtaler Thomas Elong.

Thomas Elong, der er selvstændig erhvervsdrivende, har været medlem af bestyrelsen for C4 siden 2006 og været formand for C4 siden 2011.

Om sin baggrund for at stille op i kampen for en plads i byrådet, fremhæver Thomas Elong, at man ofte hører at Hillerød er centrum i Nordsjælland, men at der er brug for at gøre langt mere for aktivt at sikre den position.

For at opnå og fastholde Hillerøds position er vi nødt til at finde en retning for Hillerød og holde den! Retningen skal indeholde politiker og løsninger, hvor der er synergi mellem investering og afkast. Vi skal investere i at gøre Hillerød til den bedste by at drive virksomhed i og bo i” udtaler Thomas Elong.

Han fremhæver, at der er en rivende konkurrence mellem kommunerne om at tilbyde de bedste forhold for erhvervslivet. Med Hillerøds geografiske placering i Nordsjælland har vi de ideelle muligheder for at tiltrække virksomheder af alle størrelser og brancher. Vi skal vide og forstå hvad virksomhederne har brug for. Og den viden og forståelse skal vi handle på, og sammen med byens etablerede virksomheder, skabe den bedste synergi – på tværs af brancher og størrelser.

Venstre Hillerød formand, Henning Andersen, er begejstret: ”Med Thomas Elong som kandidat for Venstre får et kandidathold som bliver endnu bredere på flere fronter. Thomas supplerer vores i forvejen stærke liste, ved både at være erhvervsdrivende, yngre og dybt engageret i kommunens erhvervsliv. En ildsjæl som Venstre og et kommende byråd vil kunne nyde godt af” siger Henning Andersen.  

Venstres borgmesterkandidat, Klaus Markussen, er glad for at have sin nye Venstre-kandidat med på holdet. ”Det, at Thomas har valgt at være med på Venstres kandidathold tager jeg som en stor opbakning til Venstres politik. Den handler nemlig om at vi skal være mere konkurrencedygtige, serviceorienterede og hele tiden have fokus på hvordan vi skaber grobund for flere nye arbejdspladser her i vores kommune”, udtaler Klaus Markussen.

Spændingen omkring hvem som endeligt vælges som Venstres kommende byrådskandidater udløses først ved Venstres opstillingsmøde den 27. maj i Frederiksborgcentret.

Pressen er velkommen til opstillingsmødet.

 For uddybende kommentarer og spørgsmål:

Henning Andersen, formand for Venstre i Hillerød, mobil 42 82 22 18

Klaus Markussen, borgmesterkandidat, mobil: 50 85 71 12

Thomas Elong, byrådskandidat for Venstre, mobil: 61 46 69 99

Skriv en kommentar