Et samarbejdende Nordsjælland er et stærkt Nordsjælland

Jeg er flere gange blevet spurgt om, hvorfor jeg taler for et samarbejdende Nordsjælland. Det gør jeg, fordi et samarbejdende Nordsjælland er et stærkt Nordsjælland. Og samarbejdets styrke gør det realistisk at udbygge den infrastruktur, der er så himmelråbende nødvendig i form af mere tidssvarende veje. Her tænker jeg især på udvidelse og forlængelse af Hillerødmotorvejen og på motortrafikvejens forlængelse til Gilleleje. Men også på færdiggørelse af Frederikssundsmotorvejen og på udbygning af vores digitale infrastruktur.

Et samarbejdende Nordsjælland om en helt nødvendig liberalisering af planloven og kommuners muligheder for at bestemme flere ting selv. Det vil gøre Nordsjælland mere attraktiv, mere konkurrenceparat og bedre i stand til at tiltrække investeringer. Jeg går til valg på Venstres mærkesager og på, at vi skal have større lokal indflydelse på udvikling af by, bolig og erhverv. Vækst i Nordsjælland baseres bedst på lokal indsigt. Derfor skal statens indflydelse begrænses og kommunerne have mere at skulle have sagt.

Et samarbejdende Nordsjælland kræver visionære politikere. Det kræver parathed på Christiansborg til at favne det lokale. Det kræver liberalt sindelag med blik for, at samarbejde er stærkere end lovgivning og detailregulering. Og så kræver det folketingsmedlemmer fra Nordsjælland, som har stor erfaring med lokale samarbejder.

Det er min ledestjerne i mit politiske arbejde. Og det vil også være min ledestjerne som medlem af Folketinget. Mit engagement i Venstre er drevet af en tro på, at frihed, frisind og fællesskab repræsenterer de smukkeste idealer i vores samfund. Det er de idealer jeg har arbejdet med lokalpolitisk  – og det er de samme idealer, jeg vil arbejde for som folketingsmedlem, hvis du viser mig din tillid og giver mig en personlig stemme til folketingsvalget 18. juni.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s