Første skridt på vejen til en motorvejsforlængelse

Vejen til vækst støbes med asfalt og god infrastruktur. Derfor må vi ikke misse muligheden for at udnytte det store potentiale, som Nordsjælland har, ved at folk dagligt spilder timer i kø på motorvejene. Det er tid, der kan bruges bedre. Derfor glæder jeg mig over, at de første skridt på vejen til en forlængelse af Hillerødmotorvejen er taget.  

Borgerne og virksomhederne i Nordsjælland har længe været belastet af utilstrækkelige vejkapacitet, og det har stor betydning både for erhvervslivet og de enkelte familier. Derfor er det helt afgørende, at regeringen har afsat 12 mio. kr. til en VVM-undersøgelse af Hillerødmotorvejens forlængelse. Det betyder, at vi rykker et skridt nærmere det første asfalt på motorvejen, der kan sikre vækst i hele Nordsjælland. En motorvej, der går helt til Hillerød, er afgørende for de virksomheder, som allerede er etableret i Nordsjælland og måske går med tankerne om udvidelse. Men det vil så sandelig også gøre det langt mere attraktivt for nye virksomheder at slå sig ned her. Og det har vi brug for.

Med VVM-undersøgelsen kan vi få klarhed over alle de forhold, der knytter sig til motorvejsforlængelsen. Og særlig vigtigt er det, at Venstre er kommet i mål med at få mulighederne for Park & Ride-faciliteter i tilknytning til motorvejen med i undersøgelsen. Det vil være med til at mindske trafikpropper og skabe bedre tilgængelighed for borgerne i Nordsjælland.

Nu venter en spændende undersøgelse, som jeg glæder mig til at se resultatet af, og så skal vi arbejde videre mod målet – nemlig at få motorvejen helt til Hillerød.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s